EDUCACIÓN FÍSICA/ EDUCACIÓ FÍSICA

Hola a todos, estoy seguro que durante el tiempo que estáis en casa, habéis jugado mucho y hecho mucho ejercicio, seguir así, la actividad física es muy importante para la buena salud. Recordad comer cosas sanas y dormir suficiente. Confiamos en que os estáis cuidando muy bien.
Quiero enseñaros un lugar en Internet donde podéis aprender mucho sobre la EDUCACIÓN FÍSICA, seguro que os vais a divertir mucho y a aprender cosas importantes del área de Educación Física.
En esta página web (requiere flash) http://recursostic.educacion.es/primaria/ludos/web/  pulsando 'ALUMNADO' encontraréis tres islas:

DIVERTILAN

LUDOLAN

MOVILAN

Investiga que juegos o actividades encuentras en cada una de ellas, son muchos, seguro que alguno de ellos te ayudarán a hacer un poco de actividad física en tu casa. ¡Mucho ánimo!

__________________

Hola a tots, estic segur que durant el temps que esteu a casa, heu jugat molt i fet molt exercici, seguir així, l'activitat física és molt important per a la bona salut. Recordeu menjar coses sanes i dormir suficient. Confiem que us esteu cuidant molt bé.
Vull ensenyar-vos un lloc en Internet on podeu aprendre molt de sobre l'EDUCACIÓ FÍSICA, segur que us divertireu molt i a aprendre coses importants de l'àrea d'Educació Física.
En aquesta pàgina web (requereix flaix) http://recursostic.educacion.es/primaria/ludos/web/ prement 'ALUMNAT' trobareu tres illes:

DIVERTILAN

LUDOLAN

MOVILAN

Investiga que jocs o activitats trobes en cadascuna d'elles, són molts, segur que alguns d'ells t'ajudaran a fer una mica d'activitat física a la teua casa. Molt ànim!

Comentarios

Entradas populares de este blog